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All Projects on the sub-field of research "Innovative concepts for the efficient and environmentally compatible supply of renewable raw materials for different plant sizes and conversion procedures"
Innovationsraum: NewFoodSystems - ALGAE-MODULE 4.0 - Umsetzungsphase - TP 1 (ALGAE-MODULE 4.0)
Project code:
031B1218A
Excutive institution:
Berlin Institute of Technology
Contract period:
2022
- 2024
Innovationsraum: NewFoodSystems - ALGAE-MODULE 4.0 - Umsetzungsphase - TP 2 (ALGAE-MODULE 4.0)
Project code:
031B1218B
Excutive institution:
Algenium GmbH & Co. KG
Contract period:
2022
- 2024
Innovationsraum: NewFoodSystems - ALGAE-MODULE 4.0 - Umsetzungsphase - TP 3 (ALGAE-MODULE 4.0)
Project code:
031B1218C
Excutive institution:
DH Licht GmbH
Contract period:
2022
- 2024
Innovationsraum: NewFoodSystems - ALGAE-MODULE 4.0 - Umsetzungsphase - TP 4 (ALGAE-MODULE 4.0)
Project code:
031B1218D
Excutive institution:
Elea Technology GmbH
Contract period:
2022
- 2024
Innovationsraum: NewFoodSystems - ALGAE-MODULE 4.0 - Umsetzungsphase - TP 5 (ALGAE-MODULE 4.0)
Project code:
031B1218E
Excutive institution:
endori food GmbH & Co. KG
Contract period:
2022
- 2024
Innovationsraum: NewFoodSystems - ALGAE-MODULE 4.0 - Umsetzungsphase - TP 6 (ALGAE-MODULE 4.0)
Project code:
031B1218F
Excutive institution:
Experior Micro Tech GmbH
Contract period:
2022
- 2024
Innovationsraum: NewFoodSystems - ALGAE-MODULE 4.0 - Umsetzungsphase - TP 7 (ALGAE-MODULE 4.0)
Project code:
031B1218G
Excutive institution:
Institute of Natural Materials Technology
Contract period:
2022
- 2024
Innovationsraum: NewFoodSystems - Proteinschichten - Entwicklung proteinbasierter Schichtsysteme für essbare Verpackungskonzepte in der Lebensmittelindustrie (TP 1) - Umsetzungsphase
Project code:
031B1219A
Excutive institution:
Kalle GmbH
Contract period:
2022
- 2023
Innovationsraum: NewFoodSystems - Proteinschichten - Entwicklung proteinbasierter Schichtsysteme für essbare Verpackungskonzepte in der Lebensmittelindustrie (TP 2) - Umsetzungsphase
Project code:
031B1219B
Excutive institution:
Fraunhofer-Institute for Process Engineering & Packaging
Contract period:
2022
- 2023
Innovationsraum: NewFoodSystems - Proteinschichten - Entwicklung proteinbasierter Schichtsysteme für essbare Verpackungskonzepte in der Lebensmittelindustrie (TP 3) - Umsetzungsphase
Project code:
031B1219C
Excutive institution:
VAN HEES GmbH
Contract period:
2022
- 2023