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Impact of the particle size within the submicron/nanometer range on the bioavailability of phenolic compounds from berry pomace

Project

Food and consumer protection

This project contributes to the research aim 'Food and consumer protection'. Which funding institutions are active for this aim? What are the sub-aims? Take a look:
Food and consumer protection


Project code: MRI-LBV-08-nano21
Contract period: 01.07.2012 - 31.12.2017
Purpose of research: Basic research

Pfister, A. (2015): Untersuchungen zur Stabilisierung submikro-/nanoskaliger Partikeln aus Beerentrester (Aronia melanocarpa). Masterarbeit MRI/Beuth Hochschule für Technik, Berlin. Mayer-Miebach, E., Briviba, K., Schiffer, C., Burg, L., Klöckner, A. Behsnilian, D., Greiner, R. (2015): Bioavailability of anthocyanins, flavonols and phenolic acids from chokeberry pomace as depending on particle size distribution. Proceedings. 29th EFFoST International Conference, Athens, Greece, Vol II, 868 – 871. Schiffer, C.(2015): Einfluss der Partikelgrößenverteilung auf zelluläre Aufnahme und Transport der Anthocyane, Quercetine und Phenolsäuren. Bachelorarbeit MRI/Universität Hohenheim. Burg, L. (2014): Herstellung, Stabilisierung und Charakterisierung submikro-/nanoskaliger Präparate aus phenolreichen Pressrückständen der Beerensaftproduktion (Aronia melanocarpa). Masterarbeit MRI/Universität Gießen. Müller, V. (2014): Zelluläre Aufnahme und transepithelialer Transport phenolischer Inhaltsstoffe aus Aroniasaft und –trester. Masterarbeit MRI/Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg. Klöckner, A. (2013): Zelluläre Aufnahme und transepithelialer Transport phenolischer Inhaltsstoffe aus Aroniasaft. Diplomarbeit MRI/KIT.

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Subjects

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