Auf unserer Webseite verwenden wir Cookies, die unter „Cookie-Einstellungen anpassen“ näher beschrieben werden. Notwendige Cookies werden für grundlegende Funktionen der Webseite benötigt, um eine optimale Nutzung zu ermöglichen. Dadurch ist gewährleistet, dass die Webseite einwandfrei funktioniert. Darüber hinaus können Sie Cookies für Statistikzwecke zulassen. Diese ermöglichen es uns, die Webseite stetig zu verbessern und Ihr Nutzererlebnis zu optimieren. Ihre Einwilligung zur Nutzung der Statistik-Cookies ist freiwillig und kann in der Datenschutzerklärung dieser Webseite unter „Cookie-Einstellungen“ jederzeit widerrufen werden.
National Institute of Nutrition and Seafood Research (NIFES)
Einrichtung
Abschnittsübersicht
Beschreibung
The institute's research focus is nutrition: feed for fish - and fish as food. The institute gives scientific advice to the government and food authorities concerning health and safety aspects of seafood from both wild catch and farmed.
The Institute of Marine Research has 23 thematic research groups. The research and surveillance activities is organised in projects and carried out in the research groups. The Institute of Marine Research studies everything from the seafood we eat to the most subtle details of marine ecosystems. We also invest a lot of resources in aquaculture research and developing new technology. Our vessels, laboratories and research stations collect the data that inform our research and scientific advice.
Aktivitäten
- Forschung
An Forschungsprojekten beteiligt
Kontakt
National Institute of Nutrition and Seafood Research
(NIFES)
Strandgaten 229
5004 Bergen
Norwegen
Norwegen
Telefon: +47 55 90 51 00
E-Mail: post(@)hi.no